קודם כל, אתם מקוריים. ואם הגעתם לכאן אז תפסתם רעיון מצוין לפן הקולינרי של האירוע הבא. ההתאמה המושלמת לאירוע קטן יחסית היא קייטרינג על האש. וכשמו כן הוא, אנחנו מכינים את האוכל במקום, על מדורה בקוטר מכובד, במרחק מה מן האורחים. הרוצה לצפות עומד לידינו ומי שמעדיף ליהנות מן הריח מרחוק נשאר עם רוב האורחים, אבל תמיד יש ליד הקייטרינג שעל האש אורחים סקרנים ומלאי תיאבון.
האסאדור – המטאדור של המנגל
האסאדור הוא השם של הטבח בארוחה הברזילאית המקורית. ואגב, ארגנטינה וברזיל מתחרות ביניהן, לא רק בכדורגל אלא גם בפיתוח האסאדו. כמעט ואין ספק שארוחת האסאדו פותחה בו זמנית במדינות הערבה שבדרום אמריקה ואלו כוללות הן חלקים מארגנטינה והן את דרום ברזיל, אבל מכל מקום, בערבה גידלו בקר, בקר בטבע יש לו בשר מצוין ובשר מצוין אפשר לצלות על האש, כי הוא לא יבש. כאן צריך להקפיד בבחירת הנתחים ובבחירת הספק. כשעושים על האש בקייטרינג האיכות קובעת את הטעם ולכן אנחנו מקפידים עליה מאד.
אחרי הצלייה יש להוסיף את רוטב הצ'ימיצ'ורי ואפשר להוסיף גם את הסלסה ואת כל מה שאנחנו מכירים מן ההוויי הדרום אמריקאי אבל קודם כל, בחרו לאירוע שלכם קייטרינג על האש, הוא ייתן לכם משהו מיוחד לאווירה, לטעם, לתיאבון ולארוחה כולה. את הרטבים תוכלו לבחור ואם תרצו נוסח מסויים של צ'ימיצו'רי אז תוכלו לקבל אותו. אם זה צ'ימיצ'ורי עם צנובר או עם אגוזים, עם חריפות נוספת או עם דגש על חמיצות. מבחן טעימות פשוט של קייטרינג על אש ייתן לכם את כל התשובות ואנחנו ניתן לכם את השירות.
מהו התפריט של קייטרינג על האש?
קודם כל נשנושים, טעימות שלפני המנה העיקרית. אל תשכחו שהריח באוויר ואי אפשר בלי לאכול משהו בינתיים, אז אפשר להתחיל עם ירקות צלויים, עלי גפן ממולאים או נאצ'וס ברוטב, להמשיך עם עוף או נקניקיות ולחכות לשיא האירוע עם הריחות העולים מן המדורה. הבשר הצלוי של קייטרינג על האש הוא השיא הטעים של הארוחה.
ניתן ומומלץ לברר גם על דוכן המבורגר