השאלה הנשאלת תמיד זה איפה אוכלים היום, אבל מה קורה אם החלטתן לפצוח בדיאטה? מה באמת ניתן לאכול באותה מסעדה שבחרתם? כדי שגם תוכלו ליהנות מהאוכל וגם לשמור על גוף חטוב, אולי כדאי לדבר על כמה שלבים בבחירת המזון המועדף ביותר. אז לפני שאתם בוחרים איפה לאכול, בואו נדבר על אוכל שישמר את הגזרה וייתן כמה שיותר טעם.
אז איך עושים את זה נכון?
הדבר הראשון הוא לבחור מסעדה המתמחה באוכל שמותר ואף רצוי שתאכלו. יש לא מעט מסעדות שזו התמחותן. חשוב ואפילו רצוי שלא להגיע למסעדה רעבים. את זה בטח שמעתם לא פעם. חשוב מאוד לאכול איזו ארוחה קטנה בבית ולא להגיע מורעבים למסעדה הנבחרת. שתהיה כמה שתהיה טובה אותה מסעדה שגם מציעה מנות אנינות טעם ודיאטטיות, החוק אצלכם בידיים. קחו שליטה על בחירת המנות והכמויות ללא שום קשר.
סלט או משהו אחר?
כמנה ראשונה באותה מסעדה, בחרו סלט, זו דרך טובה להרגיש כמה שפחות רעבים לפני שמגישים את המנות הגדולות יותר. מן הסתם, חשוב לשתות והרבה, אם תשתו תמנעו את האכילה של הטירוף. שתייה? היא ממלאה וכך תסייע לכם לאכול פחות גם במסעדה היוקרתית והטובה ביותר שאי פעם ראיתם או הייתם. מהרגע שקיבלתם תפריט, לדאוג שתהיה שתייה על השולחן, למה? כבר דיברנו על זה לא ?
אז מה מזמינים למנה עיקרית?
כמנה עיקרית רצוי להזמין בשרים לא שמנים, סטייק עוף, שיפודים, עוף בגריל ועוד. אפשר גם להזמין דגים או אפילו סושי. מנת חלבון יכולה להיות גדולה והיא בהחלט יכולה להשביע אתכם. חשוב מאוד להשיל את השומן מעליה. כמו כן, יש להימנע מאכילה של בשר שמן, איברים פנימיים או אפילו כנפי עוף שנראים לכם כלא משמינים. כמו כן רצוי אף להימנע ממנת בשר מצופה בפירורי לחם או קמח לרבות בלילה כזו או אחרת שסופגת לא מעט שמן. חשוב לבקש רטבים בנפרד וכמובן לוותר על רטבים העשויים משמנים.