חברות וארגונים רבים בימינו מבינים את הצורך בפתרונות מהירים של ארוחות עבור העובדים. כיום, אחת האופציות הנפלאות והאהובות ביותר שקיימות היא תן ביס – הכרטיס המוכר כבש רבים והפך לחלק בלתי נפרד מהתעשייה בישראל, והוא כבר מזמן לא נחלתו של ההיי-טק בלבד. למעסיקים רבים ברור הקשר שבין יום עבודה וארוך ואי שמירה על הבריאות התזונתית, והם עושים כל שביכלתם בכדי לסייע לעובדים לשמור על עצמם ולהעצים את שביעות רצונם ממקום העבודה.
כל היתרונות של כרטיס אוכל בחברות וארגונים
- חסכון בהוצאות – הטמעת תן ביס במקום העבודה תסייע לעובדים לחסוך מכספם על ארוחות צהריים. לא תמיד לכולם יש זמן או חשק לעמוד ולבשל לעצמכם, כך שנוצר מצב שחלק מהעובדים לא אוכלים כלל בימים מסוימים. מטרתו של כרטיס האוכל היא לדרבן אותם לאכול במהלך יום העבודה, תוך שמירה על הכסף שהם מרוויחים.
- ארוחות מסודרות – רבים מהעובדים מסתפקים בסנדוויץ' או חטיף במהלך יום העבודה, על מנת שלא לעצור אותו. קיומו של כרטיס האוכל מאפשר להם לקחת הפסקה ולצאת לאכול ארוחה אמיתית, מזינה ומשביעה.
- שביעות רצון ואיכות התפוקה של העובד – כרטיסי אוכל מראים לעובדים שהחברה חושבת עליהם ועל טובתם, מכיוון שזו מעודדת אותם לשמור עליהם וכן מסייעת להם לחסוך כסף וזמן על ארוחות. עובד שמרגיש שיש מי שדואג לו, יהיה מרוצה יותר ממקום העבודה וכתוצאה ישירה מכך, יעשה עבודה טובה יותר וירגיש מחויבות.
- לצאת מהמסכים – כיום, כולנו גם ככה שקועים במסכים שלנו. כשחברה מעודדת את העובדים לצאת לארוחת צהריים, היא גם מעודדת אותם להתנתק מהמסך לזמן קצר ולתת לעיניים לנוח. בריאות, כבר אמרנו?
זמן להתקדם
כיום, העובדים יודעים לדרוש זכויות וממהרים להחליף מקומות עבודה שהם לא מרוצים מהם. לצד עובדה זו גם המעסיקים לומדים שעובד מרוצה הוא עובד טוב, ועושים צעדים בכדי להעניק לעובדים שלהם פתרונות שיגרמו לכך שיהיו שבעי רצון ממקום העבודה. אם גם אתם רוצים לעשות את הצעד הראשון ולהצטרף לשורה ארוכה של מעסיקים שכבר הבינו איך העולם עובד.