יום שבת , 3 מאי 2025
הגיע זה הרגע
You are here: Home » אוכל בריא » מסעדה בהרצליה על טהרת הבריאות

מסעדה בהרצליה על טהרת הבריאות

עד לא מזמן חייתי את חיי על בסיס "אקסיומות" כגון:

סוכר הוא השטן הגדול בכבודו ובעצמו והוא ממכר יותר מהרואין!!!. הוא שולט לגמרי בחיים שלי, הורס לי את הסיכוי להיות נאהבת או מאושרת אי פעם, והוא מגדיל את ההסתברות שאסיים את חיי בבית חולים לפגועי נפש.

קמח הוא השטן הקטן והנכלולי. הוא גורם לנזקים בלתי הפיכים וסופו להרוג אותי. אם הוא לא יצליח במשימה זו אז לפחות בגללו אהיה מנודה חברתית לעולמיי עולמיה.

על פרוסת עוגה אין מה לדבר בכלל!!!

מעבר לאורח חיים בריא אינו אומר הגבלות תזונתיות קפדניות או לשאוף להפוך לאדם שדוף, צנום ורזה. גם אין זה אומר שעלינו לשלול מעצמנו מאכלים שאנחנו אוהבים. אורח חיים בריא פירושו יותר אנרגיה, שיפור המראה החיצוני שלנו ואיזון מצב הרוח. נשמע מוזר?? אבל זה פשוט נכון. במקום שאנשים יחושו מאוימים על ידי כל מיני דיאטות מוזרות, חלקן סותרות ואחרות פשוט בלתי אפשריות ליישום, ניתן פשוט לעבור לאורח חיים בריא ובלבד שנקשיב לגוף שלנו, נתייעץ עם האנשים הנכונים ונעבור למזון בריא יותר.

התובנות החדשות חלחלו לתודעה שלי לאחר אין ספור דיאטות כושלות, מצבי רוח תנודתיים, פחד מכניסה למטבח ועצות לא נכונות. אבל מרגע שהבנתי את זה הכול נראה אחרת, וגם אני התחלתי להראות אחרת. זה התחיל כאשר חיפשתי מסעדה בהרצליה, כזו שתהיה קרובה למקום העבודה שלי, ומגישה מזון בריאותי. זו הייתה משימה לא פשוטה למצוא מסעדה בהרצליה, מבין שפע המסעדות שקיימות בעיר, שהתפריט שלה מבוסס אך ורק על טהרת מזון בריאות. אבל מה שהמסעדה שמצאתי בהרצליה עשתה לי לא הצליחו לעשות 8 דיאטניות, 3 מדריכי כושר ו-4 ערכות של "כמוסות קסם להרזיה בטוחה".

מדי צהריים פקדתי את המסעדה הבריאותית בהרצליה ולהפתעתי יצאתי ממנה שבעה ומלאת אנרגיה שאפשרה לי להמשיך לעבוד ללא תחושת הכובד או עייפות שכרוכות בארוחות הצהריים "המסורתיות". בזכות המסעדה הזו למדתי כמה דברים חשובים, ביניהם: מה הוא מזון בריאות, איך נכנסים ללא פחד למטבח ומכינים מתכונים מזינים, כיצד משלבים מזון אהוב עם עקרונות בריאותיים וכיצד מחזירים את התשוקה לאוכל ומפסיקים לראות באוכל, כל אוכל, האויב שלנו.

בשורות הבאות אשתף אתכם באחד המתכונים שאני נוהגת לאכול במסעדה בהרצליה ומתכון זה, כמו עוד רבים אחרים, הוא זה שהביא לשינוי המיוחל באורח החיים שלי. אתם רושמים?

מתכון עדשים שחורות, רוקט וגרנולה:

המצרכים הדרושים:

250 גרם גרנולה.

1 ליטר עדשים שחורות.

חופן עלי רוקט.

1 גרידת לימון – מלימון אחד.

שמן.

מלח.

פלפל.

הוראות הכנה:

יש לבשל את העדשים השחורות בסיר עם כמות מים שמכסה מעט את העדשים למשך כ-40 דקות. שימו לב,  אין צורך להשרות מראש את העדשים השחורות.

מוסיפים את עלי הרוקט, הגרנולה, גרידת הלימון ומתבלים במעט שמן, מלח ופלפל.

זהו, עכשיו כל מה שנותר זה לאכול וליהנות! בתאבון.

האישור לשיתוף המתכון הנהדר הזה ניתן לי על ידי ליב הנהדרים, מסעדה בהרצליה שבאמת שווה כל רגע.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>