במקומות עבודה רבים מבקשים לדאוג לעובדים שלהם לארוחות צהריים או ארוחות אחרות, זה קורה במקומות בהם יש כמות עובדים גדולה, כאשר העובדים נדרשים לעבוד משמרות ארוכות ומן הסתם במקומות שיכולים לאפשר לעצמם לרכוש אוכל לעובדים.
על מנת לספק אוכל לעובדים יש מספר אפשרויות. אפשרות אחת, היא להקים חדר אוכל במקום העבודה בו יוגשו מנות חמות וקרות לעובדים. הבעיה עם אפשרות זו שהיא מאוד יקרה, דורשת הקמה של חדר מיוחד עם תנורים ומקררים, גיוס כוח עבודה למטבח, מגוון אישורים ועוד. לא מדובר במשהו פשוט שניתן לעשות מהיום להיום וזה דורש לא מעט מאמץ ומשאבים.
אפשרות אחרת סבירה הרבה יותר, היא להזמין מגשי אירוח קבועים לעובדים. מדובר על מגשים של סנדוו'יצים מכל טוב אשר מוזמנים לעובדים בשעות שונות של היום, המגשים כוללים מגוון רחב של סנדווצ'ים, כולל כאלה שמלאים בגבינות, בשר, ירקות ועוד. הסנדווצ'ים עשויים מלחמים מסוגים שונים, החל מלחם לבן, שחור ועוד. למקום העבודה יש אפשרות להגיש את מלוא הסנדוו'יצים הקיימים בתפריט החברה או חלק ממנו. מקומות רבים גם מבקשים מהעובדים לציין בפניהם מה הם אוהבים לאכול ואלו הסנדווי'צים שהם מגישים להם.
מלבד מגשים שכוללים כריכים, אפשר גם למצוא מגשי ירקות, פירות, סושי, טורטיות, פסטות, קינוחים ועוד. בדרך כלל נהוג להזמין מספר סוגים של מגשים על מנת לגוון ביניהם וכן בשביל לאפשר לעובדים ליהנות גם ממנות עיקריות וגם ממנות נוספות. יש להדגיש שמקומות רבים כיום בוחרים להגיש מגשים עם אוכל בריא, כאלה אשר כוללים ירקות ופירות, זאת כחלק מטרנד בולט של מעבר לצריכת אוכל בריא יותר מאשר בעבר. לכן גם הלחמים בהם משתמשים הם מחיטה מלאה, עם דגנים, לחם שחור.
על מנת להפוך את שעת הארוחה במקום העבודה לנעימה וידידותית לעובדים, רצוי לא רק להגיש מגשי כריכים וסנדוויצ'ים, אלא גם ליצור מקום מסודר בו יוכלו העובדים לאכול. מדובר על מקום בו הם יוכלו לשבת בצורה נוחה ונעימה, לבדם או אחד עם השני ולאכול בשלווה.
אין ספק, שעצם המחשבה להעניק לעובדים אוכל מטעם מקום העבודה בשילוב עם מקום נוח ונעים לשבת ולאכול בו, יעלו את המוטיבציה של העובדים בשעת העבודה ויתרה מזו, יגרמו להם להרגיש הרבה יותר נעים וקשורים למקום. המעסיקים מצידם, ירוויחו עובדים מרוצים, שבעים, שלא צריכים לצאת החוצה בשביל לאכול או לבזבז כסף ממשכורתם לשם כך.